Evoland 2 nu te pre-orderen | Gamer.nl

Evoland 2 nu te pre-orderen | Gamer.nl

Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder. De game is nu te pre-orderen. Ontwikkelaar Shiro Games toont de officiële trailer.

Shiro Games kondigde Evoland 2 vorig jaar al aan. Deze game blijft trouw aan de kla ieke rpg en de vormgeving verandert tijdens het spelen. De speler krijgt, door de verhaallijn heen, toegang tot nieuwe technologieën, gameplay en onder andere meer kleuren en grotere pixels, tot het HD-tijdperk aanbreekt. De in-game evolutie staat voor de ontwikkelingen in de gamegeschiedenis.

De game is de opvolger van de oorspronkelijke Evoland Cla ics, die door Nicolas Canna e werd gemaakt bij de 24ste editie van de Ludum Dare. Game-ontwikkelaars krijgen 48 uur de tijd om, binnen het gegeven thema, een game ontwikkelen. In dit geval was het thema: evolutie. Het concept is vergelijkbaar met de Global Game Jam, waar diverse Nederlandse game-ontwikkelaars ieder jaar weer aan deelnemen,

Er deden ruim 1.400 game-ontwikkelaars mee en Nicolas nam de eerste prijs mee naar huis. Vanwege het succes van zijn game, die nog steeds gratis speelbaar is op de officiële website, bracht Shiro Games een nieuwe versie uit in 2013.

Wie Evoland 2 pre-ordert, krijgt er een gratis art book bij, in pdf-format. De officiële trailer is hieronder te zien. De game is voorlopig alleen op Windows beschikbaar. Het eerste deel kwam later ook voor OS X, Linux, Android en iOS uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou