Evenement Super Street Fighter IV in Media Markt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het evenement bestaat uit een demonstratie van profe ionele Street Fighter IV-spelers uit de Benelux. Spelers als de Europese kampioen Ryan "Prodigal Son" Hart, de Nederlandse kampioen "Ferdi" en Belgische topspeler Souli “SLS” Khalifa zullen hun opwachting maken. Naderhand kunnen de aanwezigen het tegen elkaar opnemen en kans maken op prijzen van acce oiremaker MadCatz.

Het evenement is gratis toegankelijk en begint om 14:00 uur met de demonstratie van de profe ionele spelers. Vanaf 15:00 uur kunnen bezoekers het tegen elkaar opnemen. De inschrijving hiervoor vindt plaats in de Media Markt zelf.

Kampioenschappen

In de Saturn te Kortrijk, België zijn op 8 mei de Street Fighter IV-kampioenschappen van de Benelux. Spelers kunnen zich nu inschrijven op de website van LowlandLions om mee te doen. De eerste plaats gaat naar huis met een EPSON Projector, de tweede en derde plaats krijgen respectievelijk een MadCatz Fightstick en een PC360 Sennheiser headset.

Capcom werkt samen met de LowlandLions, een organisatie van en voor profe ionele gamers, om dit evenement te bewerkstelligen. Naast Super Street Fighter IV worden ook andere spellen als CounterStrike, FIFA 10 en StarCraft op hoog niveau gespeeld bij LowlandLions. Ze huisvesten niet alleen spelers uit de Benelux, maar ook spelers van over de hele wereld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou