Europese servers League of Legends opgesplitst | Gamer.nl

Europese servers League of Legends opgesplitst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het splitsen van de servers moet problemen zoals netwerkvertraging terugdringen, zo laat Riot Games weten. De Europese server is sinds eind vorige week opgedeeld in EU West en EU Nordic and East. Ieder van deze servers moet volgens de ontwikkelaar "honderdduizenden spelers tegelijkertijd aankunnen". Spelers worden automatisch ingedeeld bij EU West of Nordic and East. Riot Games biedt hen één gratis overplaatsing aan, in het geval zij niet tevreden zijn met de uitgekozen server. 

Op het officiële forum van de game laten sommige spelers weten niet blij te zijn met de splitsing. Zo zouden alle belangrijke  teams op dezelfde server willen zitten, wat bij de andere servers een leegloop van goede spelers teweegbrengt. Ook vinden zij het een vreemde keuze van Riot Games om Duitse en Oostenrijkse spelers niet op dezelfde server te laten spelen, gezien zij beide Duit prekend zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou