Al eerder wisten we je te melden dat Metroid Prime het eind van het jaar niet zou gaan halen, en dat games als StarFox Adventures en Eternal Darkness in november zouden gaan verschijnen. Inmiddels zijn we op de hoogte van de wat preciezere data, die ons precies laten zien wanneer we ons zuurverdiende geld mogen gaan deponeren bij de lokale gamesboer.

Let er op dat dit geen complete releaselijst is, maar dat dit enkel de 'highlights', de gehypte titels zijn waar men veel van verwacht.Here is the list of release dates you should log in your agenda:

September 6th --Turok Evolution

September 13th -- Resident Evil

September 20th -- Doshin The Giant

October 4th -- Mario Sunshine

October 24th -- Need for Speed Hot Pursuit 2

November 1st -- Eternal Darkness

November 8th -- Die Hard Vendetta

November 22nd -- Starfox Adventures

November 29th -- Mario Party 4

November 30th -- Tony Hawk's Pro Skater 4

December 6th -- Wario World

And some hardware dates:

November 22nd -- Wavebird

September 20th -- Memory Card 251 Leuk is het ook om te zien dat de WaveBird en de Memorycard 251 niet ver van ons verwijderd zijn. Eindelijk kunnen we zonder zorgen aan ons kop draadloos gamen, en oneindig veel saven.

Zoals je ook kunt zien wordt november een uiterst dure maand voor de Nintendo gamer. Zowel Eternal Darkness, StarFox Adventures, Mario Party 4 en third party titels Die Hard Vendetta en Tony Hawks Pro Skater 4 verdienen volledige aandacht. Bovendien kun je in november ook de WaveBird gaan ophalen. Wie al deze producten wil hebben in november, mag alvast gaan sparen, maar liefst €340 zal je mee moeten nemen.