'Er zijn meer manieren om in de Battlefield 4-bèta te komen' | Gamer.nl

'Er zijn meer manieren om in de Battlefield 4-bèta te komen' | Gamer.nl

Mario Tennis is misschien wel de beste sportieve spin-offreeks van Mario's reguliere avonturen. Vooruit, na Mario Kart dan. Feit is dat de even robuuste als toegankelijke gameplay van de serie ons vaak uitstekend vermaakt hebben. Jammer genoeg is die essentie vrijwel compleet uitgehold in het nieuwste deel voor de Wii U.

Tornay benadrukt wel dat op dit moment het pre-orderen van Warfighter de enige manier is om toegang tot de bèta te garanderen. Hij bevestigt dat de bèta in de herfst van 2013 komt. Naar verwachting volgt de release van de game zelf kort daarna. 

Ook heeft Tornay een aantal andere vragen beantwoord over de komst van Battlefield 4 in 2013, onder andere over dat Battlefield 3 niet wordt vergeten. "Dice en EA zijn toegewijd aan het blijven ondersteunen van Battlefield 3", vertelt Tornay. "Net zoals we Bad Company 2 zijn blijven ondersteunen en onderhouden, hebben we de intentie om de beste Battlefield 3-ervaring mogelijk te blijven bieden tot ver in de toekomst en na de release van End Game en Battlefield 4."

Ook zegt Tornay dat Dice zich realiseert dat er onder andere behoefte is aan betere voice chat, een toeschouwersmodus, een tool die video's van de matches opneemt en betere ondersteuning voor eSports.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou