Joy-Cons met GameCube-thema voor Switch uitgebracht

Joy-Cons met GameCube-thema voor Switch uitgebracht

Het techbedrijf Sades heeft onofficiële Joy-Cons voor de Nintendo Switch uitgebracht die geïnspireerd zijn door de originele GameCube-controller.

Eerder was er al een daadwerkelijke GameCube-controller gemaakt die met de Switch werkte, maar deze is nu bijna overal uitverkocht en wordt op sommige plekken (zoals bij Coolblue) niet meer geleverd. Nu kunnen Switch-gebruikers hun normale Joy-Cons omwisselen voor de controllers in GameCube-stijl. De Joy-Cons zijn alleen in het zwart beschikbaar en hebben analoge sticks en knoppen die overeenkomen met die op een originele GameCube-controller. Tevens zijn ze draadloos te gebruiken en worden motion controls, amiibo en vibratie ondersteund.

Echter lijken de Joy-Cons geen perfect kopie te zijn. Zo meldt gebruiker GMCUBE in de reacties op het artikel van GoNintendodat de uitsnede bij de analoge sticks niet overeenkomen met die op de originele controller. Dit kan de gameplay verhinderen omdat de sticks er op een andere manier inhaken, zoals in onderstaande afbeelding te zien is.

gamecube

Vooralsnog zijn deze Joy-Cons alleen beschikbaar op Amazon in de Verendige Staten voor 60 dollar. Het is nog niet duidelijk of ze binnenkort ook in Nederlandse webwinkels verschijnen.

gamecube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

o die zien er wel stoer uit, maar hoeveel mensen csutomizen hun switch na aankoop?

0
test

Had ze liever in het paars gezien. Vind ik iets meer een gamecube gevoel hebben en geeft een leuk contrast met de console kleur

0

Aanbevolen voor jou