Er is meer bewijs dat E3 dit jaar volledig digitaal wordt gehouden

Er is meer bewijs dat E3 dit jaar volledig digitaal wordt gehouden

Er gingen al langer geruchten, maar het lijkt er steeds meer op dat E3 dit jaar volledig digitaal gehouden wordt.

De Los Angeles Convention and Tourism Development Commission heeft documentatie uitgebracht waarin valt te lezen dat men samenwerkt met E3-organisator ESA om een pure online versie van de gameshow te houden. Daar is men op gameforum ResetEra achtergekomen.

Vorige maand waren er al geruchten dat de ESA een volledige online E3 overwoog, maar de nieuwe documentatie lijkt het zo goed als zeker te maken. Het zou om drie dagen aan online streams gaan. Daarnaast zouden gamers diverse speelbare demo's voorgeschoteld krijgen. De pers zou op voorhand al diverse demo's kunnen spelen.

De vraag is echter hoeveel uitgevers dit jaar meedoen aan de online versie van E3. De show werd vorig jaar niet gehouden en diverse uitgevers hielden daarom hun eigen livestreams, los van E3.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk ook niet dat E3 nog zo'n groot evenement word dit jaar. Ik had gelezen dat ESA alsnog veel geld vraagt aan uitgevers en ontwikkelaars om mee te doen aan de digitale E3 en omdat vorig jaar veel grote uitgevers met succes hun eigen show gingen hosten zullen ze hetzelfde dit jaar gaan doen vermoed ik.

0
test

Ze moeten wel, want Corona gaat voorlopig niet weg. Maar de e3 was al over zijn houdbaarheidsdatum heen en zonder Sony was ik al afgehaakt.

0

Aanbevolen voor jou