Epic's iOS-game heet Infinity Blade | Gamer.nl

Epic's iOS-game heet Infinity Blade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De singleplayer speelt zich af in een volledig in 3D weergegeven kasteel en biedt volgens Epic een intuïtieve besturing waar zowel doorgewinterde als onervaren gamers mee aan de slag kunnen. Ook zit er een RPG-element in Infinity Blade, dat ervoor zorgt dat spelers sterker kunnen worden en beschikking krijgen over betere items, naarmate zij meer experience verzamelen.

Hoewel het spel bij zijn release nog geen multiplayercomponent bezit zal dit later gratis worden toegevoegd. Het spel werkt op de iPhone 3GS, de iPhone 4, de derde generatie iPod Touch en de iPad en maakt gebruik van Apple's Game Center voor Achievements en leaderboards. Infinity Blade staat gepland voor eind dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou