Epic houdt gelekte Gears of War 3-video's in de gaten | Gamer.nl

Epic houdt gelekte Gears of War 3-video's in de gaten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk niet dat iedereen zich bewust is van de gevolgen die [het plaatsen van zulke video's] kunnen hebben", aldus Fergu on. Epic Games gaf eerder al aan samen te werken met justitie om het lekken van de game te onderzoeken.

Fergu on vervolgt zijn verhaal met de opmerking dat hij niet snapt waarom spelers het op deze manier voor zichzelf verpesten. "Ik zie mensen die zeggen 'Oh nee, ik heb net dit filmpje op YouTube gezien en nu weet ik al wat er gebeurt'." Dan vraag ik me af: 'Waarom ging je er dan naar op zoek en waarom heb je het bekeken?'."

Codify

Mogelijk lekte de vroege versie van Gears of War 3 uit via een onbeveiligde server van een van Microsofts mediapartners. Op de site van deze partner, Codify, zou een directe link hebben gestaan naar de game, zonder dat er om een gebruikersnaam of wachtwoord gevraagd werd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou