Epic Games Store krijgt achievements

Epic Games Store krijgt achievements

De Epic Games Store krijgt binnenkort achievements.

Dat laat Epic Games weten in een tweet. "Bepaalde games op de Epic Games Store kunnen binnenkort achievements tonen wanneer je ze ontgrendelt. Dit is nog maar een vroege versie van de feature en je kunt nog aanpassingen verwachten. In de toekomst delen we meer informatie over de feature."

Achievements zijn in bepaalde vormen te ontgrendelen op Steam, PlayStation 4 en Xbox One, maar de Epic Games Store had ze nog niet. Het was dan ook een veel gevraagde feature bij gebruikers van de webwinkel.

Wanneer de achievements precies beschikbaar komen, is nog niet duidelijk. Ook is niet bekend of spelers met terugwerkende kracht achievements ontvangen voor eerder uitgespeelde spellen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

yyyyaaaaaayyyyyy... Nou goed, bij selectieve games is het wel grappig omdat de achievements ook echt een achievement zijn om te behalen. Maar bij veel games zal het wel weer neerkomen op "completed level 1".

0
test

@gamer.nl Deze store van EPIC is volgens mij aardig aan de weg aan het timmeren. Ik speel zelf mijn games nog steeds het liefste via Steam, maar de jongere gamers die Fortnite spelen of gespeeld hebben zullen dit platform meer gebruiken. Zijn er gegevens beschikbaar die aantonen hoeveel actieve gebruikers EPIC game store en Steam hebben? Ik gebruik de EPCI game store zelf niet tot amper, maar zijn daar totaal andere games beschikbaar dan op Steam of is er veel overlap? Bedankt alvast!

0

@garciagarcia Dit is toch informatie die je zelf ook kunt vinden. Bezoek de websites van Steam,en Epic en je ziet informatie over aantal gebruikers en welke games ze aanbieden.

0
test

@Achmed_K ok bijdehandje. Bedankt voor je comment. Dit kan je letterlijk op elke vraag die gesteld wordt op gamer.nl antwoorden...

0

Aanbevolen voor jou