Epic Games Store heeft 108 miljoen klanten

Epic Games Store heeft 108 miljoen klanten

Sinds de opening van de digitale winkel in december 2018 heeft de Epic Games Store 108 miljoen klanten gehad.

Dat heeft Epic onthuld - het bedrijf maakte gisteren diverse statistieken rondom hun winkel bekend. Zo is er door die 108 miljoen klanten in totaal 680 miljoen dollar gespendeerd. Aangezien er 251 miljoen dollar naar third-party games ging, is het waarschijnlijk dan een aanzienlijk gedeelte van die 680 miljoen dollar naar Fortnite is gegaan.

Epic heeft daarnaast de negen populairste games op de Epic Games Store laten weten, al wordt Fortnite als free-to-play-game niet meegeteld. Het gaat om World War Z, Satisfactory, Dauntless, Untitled Goose Game, The Outer Worlds, Borderlands 3, Metro Exodus, The Division 2 en Control.

Epic laat tot slot weten dat het in 2020 van plan is door te gaan met het aanbieden van een wekelijkse gratis game. Tot dusver heeft Epic al 73 games gratis weggegeven via Epic Games Store.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Epic is lekker bezig :) erg genoten van gratis Celeste en The messenger.

0
test

Ik vraag me wel af hoeveel van die 108 miljoen klanten net als ik er alleen maar komt voor de gratis games. Want anders zou iedere klant gemiddeld maar 6 dollar hebben besteed in een jaar tijd.

0
test

@Jumpman Ik ook in 1e instantie. Maar heb uiteindelijk toch (met die 10 dollar korting coupon) 2 games gekocht. Kortom, ze hebben me toch binnengehaald, en ik heb er nog geld uitgegeven ook.

0
test

@Jumpman Zelfde hier. Ik accepteer de games, zelfs als ik ze nooit zal spelen, simpelweg omdat voor iedere klant die dat doet Epic geld moet geven aan de respectievelijke developer. Enkele games zal ik wel spelen, ik heb recentelijke Inside uitgespeeld en die was geweldig, maar het merendeel zal nooit geinstalleerd worden.

0
test

@TheChief ik download ze om een andere rede ben ik bang, ben een gierige Nederlander :). Maar ook ik speel zo van tijd tot tijd een game ervan, ben nu nog met thumbleweed bezig en yooka laylee is ook al even gedaan. Wil nog de lego Batman games gaan proberen. Er zitten echt wel wat fatsoenlijke games tussen,

0

Aanbevolen voor jou