Epic Games koopt Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic

Epic Games koopt Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic

Epic Games heeft Mediatonic, de ontwikkelaar van de populaire battle royale-game Fall Guys: Ultimate Knockout, gekocht.

Dat werd gisteren aangekondigd. De aankoop moet verder geen invloed hebben op Fall Guys. Epic wil blijven investeren om de game "een geweldige ervaring voor spelers op diverse systemen" te maken.

Fall Guys blijft dan ook aangeboden worden op Stream en PlayStation-consoles. Ook komt het spel deze zomer nog altijd naar Nintendo Switch en Xbox-consoles.

Ook Mediatonic-oprichter Dave Bailey is in zijn nopjes: "Bij Tonic Games Group zeggen we vaak dat iedereen een game verdient die voor hen gemaakt lijkt te zijn. Bij Epic Games hebben we het gevoel dat we een thuis hebben gevonden die voor ons gemaakt is. Zij delen onze missie om games te bouwen en ondersteunen die een positieve impact hebben en de tand des tijds kunnen doorstaan. We zijn erg enthousiast om met hun samen te werken."

Hoewel de aankoop Fall Guys niet in negatieve zin moet veranderen, zouden diverse opties die bijvoorbeeld in Fortnite beschikbaar zijn volgens de ontwikkelaar niet misstaan in het spel. Zo noemt het bedrijf in deze FAQ cross-play en squads versus squads-modi als mogelijke toevoegingen in de toekomst.

Epic Games

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het scheelt dat het spel al een battlepass heeft.

0

Aanbevolen voor jou