Update: Epic onthult Borderlands 3-crossover voor Fortnite

Update: Epic onthult Borderlands 3-crossover voor Fortnite

Update: Epic heeft zojuist een video gepost op het Youtube-kanaal van Fortnite waarin de Borderlands 3-crossover wordt onthuld. In de trailer is Psycho te zien met Claptrap op zijn rug. Epic heeft zelfs de tekenstijl aangepast in de regio 'Pandora' zodat deze in de stijl is van de Borderlands-franchise.

Watch on YouTube

Origineel bericht:

Het officiële Twitter-account van Fortnite heeft vandaag een foto geplaatst waarin Psycho Bandit van Borderlands te zien is met de tekst “When you see it… #FortniteXMayhem”.

Eerder was al gebleken dat Epic en Gearbox samen gingen werken toen Gearbox op PAX East een trailer liet zien voor Borderlands 3. Hier wordt aangekondigd dat de game tot april 2020 een Epic Game Store-exclusive is.

2K-president David Ismailer zei destijds het volgende over de samenwerking met het bedrijf achter Fortnite: “De pc-gemeenschap heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van de Borderland-series en wij verheugen ons op de samenwerking met Epic.”

"Onze missie, naast het leveren van de meest boeiende entertainmentervaringen, is het omarmen van nieuwe distributieplatforms die bijdragen aan onze inspanningen om het publiek voor Borderlands 3 te laten groeien," voegde Ismailer eraan toe.

Fortnite heeft al vaker gedaan aan crossovers zoals de tijdelijke Thanos-modus rondom de release van Avengers: Endgame. Het is tot op heden nog niet duidelijk wat de inhoud van deze Borderlands-crossover gaat worden.

Borderlands 3 is vanaf 13 september beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

haha, ziet er vet uit. Niet dat Fortnite mijn spel is verder.

0
test

Grappig man, dat dit spel nog steeds razend populair is hahah snap er niks van!

0

Aanbevolen voor jou