Elite: Dangerous verschijnt ook op PlayStation 4 | Gamer.nl

Elite: Dangerous verschijnt ook op PlayStation 4 | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Eerder deze week werd aangekondigd dat het spel exclusief voor de Xbox One verschijnt. Dit is echter tijdelijk, na de exclusieve periode, verschijnt Elite: Dangerous ook op de PS4. De ontwikkelaar liet tevens weten dat de Xbox One-versie van het spel niet minder wordt dan de pc-versie en het dezelfde ervaring zal bieden.

Ruimtesimulator Elite: Dangerous haalde in januari 2013 zijn Kickstarter-doel en kwam na verscheidene alfa's, bèta's en ook een gamma-release op 16 december uit. Spelers kunnen in het spel een bestaan opbouwen in de ruimte door met hun ruimteschip te handelen, te vechten of het heelal te verkennen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou