Elijah Wood bezoekt Animal Crossing-eiland van fan

Elijah Wood bezoekt Animal Crossing-eiland van fan

Elijah Wood heeft goede Animal Crossing-etiquette, dat blijkt wanneer de The Lord of the Rings-acteur een bezoekje brengt aan het eiland van Jessa (@directedbyrian).

Meerdere Animal Crossing: New Horizons-spelers laten hun eiland bezoeken door vreemden. Op social media laten spelers hun Dodo-code achter als er iets bijzonders gebeurt waar andere spelers ook van kunnen profiteren, zoals een meteoren regen of wanneer de verkoopprijs voor knollen enorm hoog is. Dat is namelijk dé manier om veel geld te verdienen in Animal Crossing.

Toen Jessa (@directedbyrian) diens knollenprijzen tweette kreeg ze op eens een DM van acteur Elijah Wood! Hij vroeg of hij de Dodo-code mocht hebben van Jessa om zijn turnips te verkopen. Jessa’s reactie was direct: “UM, NATUURLIJK KAN DAT”. Vervolgens liet Elijah Wood zien hoe je je op een eiland moet gedragen. Hij nam de tijd om foto’s te nemen, complimenteerde het eiland en vroeg beleefd of hij wat fruit mocht plukken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze Nintendo Switch-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wie?

0

@Ruygy Je kent Frodo niet?

0
test

@Archer83 voor sommige mensen is reageren met "wie?" op zulke berichten een manier om te laten zien hoe verschrikkelijk edgy ze wel niet zijn.

0
test

Come to Daddy. Dirk Gently I Don't Feel at Home in This World Anymore. The Trust wilfred Enz , allemaal leuke projecten. En bezig met veel horror produceren. (color out of Space, Mandy enz.) Niet te beroerd om z`n nerddom on display te gooien (https://www.youtube.com/watch?v=RIxCIN1LZdI) Chille dude.

0

Aanbevolen voor jou