Eli Roth gaat Borderlands-film regisseren

Eli Roth gaat Borderlands-film regisseren

Eli Roth neemt de regie van de verfilming van Borderlands op zich.

Dat heeft Randy Pitchford van ontwikkelaar Gearbox Software op Twitter gemeld. Hij haalde de tweet kort na plaatsing weer offline, maar Kotaku maakte tijdig een screenshot van de tweet. Blijkbaar mocht het nieuws nog niet aangekondigd worden, maar dankzij de te vroeg geplaatste tweet besloot Pitchford de tweet opnieuw te plaatsen.

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. Vorig jaar werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. Eli Roth is vooral bekend als de regisseur van Hostel en Cabin Fever, en als acteur voor zijn rol als Sgt. Donny Donowitz in Inglourious Basterds.

Meer nieuws over de verfilming moet op 27 februari tijdens PAX East naar buiten komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed nieuws !

0
test

Alsof het verhaal in Borderlands nog niet slecht genoeg is lol.

0
test

@oropher waarom moet een film altijd een goed verhaal hebben? Kijk naar de fast & the furious films. Die stellen qua verhaal ook geen reet voor, maar er gaan wel heel veel mensen naartoe. Een borderlands film moet gewoon lekker over the top pulp vermaak zijn.

0
test

@darkmanwls Nee, maar Borderlands hele universum is eigenlijk gewoon bullshit. Het is een leuke game, en het verhaal houdt het misschien een beetje bij elkaar, maar het universum van de game is gewoon niet interessant. Laten we zeggen; het heeft geen enkele diepgang en de humor is met name in deel 3 bijzonder matig en weinig aanstekelijk. Gewoon een gebrek aan fantasie en/of talent bij gearbox, maar daar staan ze ook wel om bekend.

0

Aanbevolen voor jou