Electronic Arts komt met fitnessapparatuur voor games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

om het uitbrengen van randapparatuur voor EA Sports-titels mogelijk te maken.

EA heeft deals gesloten met Sakar International, Sunflex Europe en Acce ories 4 Technology. Volgens EA gaat dit acce oires opleveren voor de EA Sports Active-productlijn. De interactieve fitne producten zijn in ontwikkeling met het doel "de interactieve ervaring van meerdere titels voor gameconsoles, PC's en mobiele platformen te verbeteren".

"Deze nieuwe zakenrelaties geven EA de mogelijkheid om de ervaring van de consument te verbeteren en hun connectie met de aard van de sport te verbreden", zei Glenn Chin van EA.

Active

Electronic Arts kwam vorig jaar met EA Sports Active, een fitne game voor de Wii dat gebundeld kwam met een elastiek en een band die om de been gebonden kan worden en waar de Wiimote ingeschoven kan worden. De game bevat diverse oefeningen, zoals joggen en boksen, om beter in vorm te komen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou