Electronic Arts hint naar nieuwe Medal of Honor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"In de aankomende maanden ga je meer horen over onze plannen om belangrijke series nieuw leven in de blazen, inclusief de Medal of Honor-franchise", zei hij. Verdere officiële informatie over het mogelijke nieuwe spel is nog niet bekendgemaakt.

Modern combat

Begin oktober werd al gemeld dat er een CV van een Electronic Arts-stagiaire was opgedoken waarop staat dat deze heeft gewerkt aan een Medal of Honor modern combat-titel. Daarnaast verspreidde de Franse site Jeuxvideo.com in augustus al een gerucht dat een nieuwe Medal of Honor zich zou gaan afspelen in Afghanistan in het jaar 2002. Volgens de site zou het spel de titel Medal of Honor: Operation Anaconda gaan dragen.

Laatste delen

De laatste delen in de Medal of Honor-serie, Medal of Honor: Airborne, Medal of Honor: Heroes 2, en Medal of Honor: Vanguard, verschenen in 2007.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou