Elder Scrolls IV: Oblivion wordt mogelijk verfilmd | Gamer.nl

Elder Scrolls IV: Oblivion wordt mogelijk verfilmd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De aanvraag werd vergezeld door een omschrijving die uitlegde wat ZeniMax Media mogelijk met de naam gaat doen, te weten "het maken van films over fantasiespellen". Momenteel wacht de aanvraag, die al op 12 augustus werd ingediend, nog op goedkeuring van het US Patent and Trademark Office. Of ZeniMax Media van plan is om gelijk na de goedkeuring te beginnen met het maken van films gebaseerd op de games is niet bekend.

Meer gameverfilmingen

Elder Scrolls is niet de enige gameverfilming die zich nog in een vroeg, en soms onzeker, stadium van productie bevindt. Ook gameverfilmingen van onder meer Uncharted, BioShock, Red Dead Redemption, Heavy Rain en World of Warcraft staan nog altijd op de planning. Eerder bleek ook dat de voortgang van de Gears of War-verfilming vertraging op heeft gelopen, vanwege een script dat een te hoog budget met zich meebracht. Als gevolg hiervan moest de film terug naar de tekentafel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou