Elden Ring is een groot succes op YouTube

Elden Ring is een groot succes op YouTube

Elden Ring had volgens YouTube "een van de grootste releases ooit" op de dienst.

Het bedrijf meldt dat er 3,4 miljard video's over Elden Ring zijn bekeken in de eerste zestig dagen sinds release. Ter vergelijking: Grand Theft Auto 5 behaalde in hetzelfde tijdsbestek 1,9 miljard 'views'.

YouTube deelde ook de kijkcijfers van andere games in de eerste zestig dagen. Zo staan Red Dead Redemption 2 op 1,4 miljard, Super Mario Odyssey op 828 miljoen, Zelda: Breath of the Wil op 638 miljoen en Skyrim op 456 miljoen.

Elden Ring kwam op 25 februari uit. Tot en met 31 maart waren er al 13,4 miljoen exemplaren van het spel verkocht, al zijn dat er inmiddels hoogstwaarschijnlijk veel meer. De FromSoftware-game is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben 1 van de schuldige, Faze Jev gecheckt, maar meer omdat ik het ragen van de beste man grappig vind! Hij speelt nu ook fall guys, een game waar ik niks mee heb, maar zijn filmpjes zijn echt hilarisch

0
test

@Mcflinkdoen die kende ik nog niet, ga ik straks wel even naar kijken. Ik bekijk zelf bijna alles van ChaseTheBro en saint_riot voor leuke invasion content.

0
test

Ok nice nou gaat de vergelijking met bijvoorbeeld GTA natuurlijk niet helemaal meer op. Je vergelijkt ook niet een Iphone 12 met een Iphone 4. Desalniettemin indrukwekkende cijfers en zeer verdiend.

0

Aanbevolen voor jou