Eidos Montreal ontwikkelt multiplayer-functie voor game engine | Gamer.nl

Eidos Montreal ontwikkelt multiplayer-functie voor game engine | Gamer.nl

Een vacature op de website van Eidos Montreal suggereert dat het bedrijf een multiplayer-functie aan de volgende game gaat toevoegen.

De vacature op de website geeft een sterk vermoeden dat er binnenkort een game uit zal komen met multiplayer-functionaliteit. Het blijkt namelijk dat het bedrijf bezig is een dergelijke functie te ontwikkelen voor de Dawn Engine en mensen zoekt dit project te ondersteunen.

Het meest recente gebruik van de Dawn Engine door Eidos was Deus Ex: Mankind Divided. Het bedrijf heeft in 2014 aangegeven dat deze engine de basis zal zijn voor alle spellen van het Deus Ex-universum. De ontwikkelaar staat verder bekend voor succesvolle AAA-titels zoals Thief en Tomb Raider.

Welke game als eerste een multiplayer-functie zal krijgen van de ontwikkelaar is nog niet bekend, hoewel er gespeculeerd wordt dat het The Avengers-game zal betreffen, die in januari dit jaar is aangekondigd. In dezelfde maand werd bekend dat Square Enix heeft besloten om de ontwikkeling van de Deus Ex-franchise tijdelijk stop te zetten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou