eFootball van Konami nu al de slechtst beoordeelde game op Steam

eFootball van Konami nu al de slechtst beoordeelde game op Steam

eFootball is onlangs verschenen, maar de lancering van de game is alles behalve succesvol gebleken. eFootball is nu al de slechts beoordeelde game op Steam.

Dit is volgens Steam 250, een website die Steam-games een score geeft gebaseerd op het aantal negatieve en positieve reviews die een game krijgt, gecombineerd met het totale aantal reviews van de game. Op het moment van schrijven heeft eFootball een 8% score, waardoor het aanzienlijk slechter scoort dan de volgende game op de lijst, namelijk Flatout 3: Chaos & Destruction uit 2011. Deze game haalt een score van 15%.

eFootball verscheen op 30 september als de eerste gratis versie van het voormalige Pro Evolution Soccer. Onder de naam PES bleek het voor Konami al lastig om de concurrentie aan te gaan met Fifa van EA, maar nu de lancering van eFootball een fiasco is gebleken zal het er niet makkelijker op worden.

Op Twitter wordt eFootball door velen belachelijk gemaakt, bijvoorbeeld door de manier te tonen waarop coverster Lionel Messi in de game te zien is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb het gisteren gespeeld en werd er echt droevig van, laadtijden tussen spelmomenten zijn erg traag op PS5, gameplay was erg wisselvallig.. ene keer werkte alles, andere keer teleporteren mijn spelers soms meters vooruit voor een tackle. Ook de paasjes die je kan geven zijn vaak te slap of net te hard waardoor je naar een andere speler paast die 20 meter achter diegene staat waar je heen wilt pasen. De camera die standaard is gekozen voor online en offline is echt triest, deze weet niet of hij dichtbij wilt zijn of veraf, dit maakte openingen zoeken voor een verre paas of lob vanuit het middelveld naar een spits onmogelijk omdat de camera zo ver ingezoomd is. 4/5e van het menu is greyed out, je kan alleen events doen (online) of een offline match spelen, wel heb je online gek genoeg meer keuze aan clubs (waarom niet offline...). Zo kon ik offline geen PSG kiezen maar Online wel. en de hoeveelheid clubs voor offline is momenteel nog onder de 10 waarvan er een paar tussen zitten waarbij je toch even afvraagt hoe ze bij die club komen. Het is gratis maar als dit het is, dan blijf ik helaas wel weer een jaar bij Fifa 22. Ziet er ook tevens een stuk beter uit qua grasmat, stadions en spelers.

0
test

Tja de titel is al incorrect ten opzichte van vroeger.

0

Aanbevolen voor jou