Eerste seizoen Game of Thrones-game bestaat uit zes afleveringen | Gamer.nl

Eerste seizoen Game of Thrones-game bestaat uit zes afleveringen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Daarmee wijkt de studio af van de gebruikelijke vijf afleveringen per seizoen, bijvoorbeeld bij de spelreeks over The Walking Dead en The Wolf Among Us. De eerste aflevering van de Game of Thrones-game heet Iron from Ice en zou binnenkort al moeten verschijnen. Een exacte datum ontbreekt nog.

Eerder werd al bekend dat het spel vijf speelbare personages heeft, die alle deel uitmaken van dezelfde familie. Dat zou volgens geruchten House Forrester zijn, een clan die tot op heden enkel in de boekenserie A Song of Ice and Fire is voorgekomen.

De Game of Thrones-game is gebaseerd op de gelijknamige HBO-serie, die zich op zijn beurt weer baseert op de boekenserie.

Door NUtech


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou