Eerste seizoen Destruction AllStars begint op 5 mei

Eerste seizoen Destruction AllStars begint op 5 mei

Op 5 mei gaat het eerste seizoen van PlayStation 5-game Destruction AllStars van start.

Sony en Lucid Games hebben dat aangekondigd op PlayStation Blog, waar ook diverse details over het seizoen gegeven worden. Het overgrote deel van de content van het nieuwe seizoen is geheel gratis.

Zo komt er een nieuw speelbaar personage genaamd Alba, samen met haar Claymore-voertuig. De game ontvangt verder een fotomodus en de nieuwe modus Blitz, een evolutie van Mayhem waarin vier teams van drie spelers strijden om zo snel mogelijk een bepaalde score te halen en zo een ronde te winnen. Het verschil is dat men bij elke ronde een nieuw personage moet kiezen.

Seizoen een heeft ook een AllStar Pass, waarmee via honderd tiers allerlei cosmetische extra's vrij te spelen zijn door online wedstrijden te spelen. Ook deze seizoenspas is geheel gratis, maar er is ook een Premium-versie beschikbaar die wel geld kost - deze bevat enkele exclusieve ontgrendelbare items.

Destruction AllStars draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten. De PS5-game kwam in februari uit en was toen meteen twee maanden gratis te claimen door PlayStation Plus-leden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou