Eerste screenshots van D&D RTS Dragonshard | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Atari pakt de komende tijd groots uit met nieuwe games gebaseerd op haar Dungeons & Dragons licentie. Niet alleen staan ons twee RPG's te wachten, Neverwinter Nights 2 en Baldur's Gate 3, ook is men bezig met de MMORPG Dungeons & Dragons Online en de RTS Dragonshard. Deze laatste game wordt ontwikkeld door Liquid Entertainment, dat al faam verwierf met Battle Realms en deze faam met War of the Ring enigszins verspeelde.

Met Dragonshard hoopt men weer het een en ander recht te zetten. Het spel biedt een uitgebreid verhaal waarin de speler om de beurt de controle krijgt over drie verschillende ra en. Dragonshard is een mix tu en RTS en RPG op een erg unieke manier. In plaats van RPG parameters aan het RTS gedeelte toe te voegen, heeft men ervoor gekozen beide genres van elkaar te scheiden. Boven de grond speel je een kla iek RTS spel, met alle bekende meuk waaronder grondstoffen vergaren en basi en bouwen, terwijl je onder de grond met een kleine party in RPG stijl gevechten afwikkelt.

Gamespy geeft je in haar preview alvast een flinke lading informatie en de eerste screenshots van het spel. Het spel doet grafisch enigszins denken aan EA's Armies of Exigo, dat ook boven- en ondergrondse gevechten zal bevatten. Dragonshard verschijnt in de loop van 2005.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou