Nadat de eerste informatie over de nieuwe Leisure Suit Larry game onlangs al via een magazine-cover uitlekte, heeft Vivendi Universal Games het spel vandaag officiëel aangekondigd. Met Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude treedt de slungelige anti-held Larry Laffer voor het eerst sinds 1997 weer ten tonele en zal hij wederom een aantal bloedmooie dames aan de haak weten te slaan.

Dit maal neem je de rol aan van Larry Lovage, neefje van Larry Laffer, en ga je naar de universiteit om daar op de campus een aantal mooie vrouwen te versieren, maar keer op keer gaat het mis. Toen Larry Lovage hoorde dat een nieuwe reality-TV show een bezoekje aan de campus van de universiteit zou gaan brengen, wist hij wat hem te doen stond. Larry begint een nieuw leven en ontdekt het fenomeen dat liefde heet!

Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude wordt ontwikkeld door High Voltage Games, bekend van Hunter: The Reckoning, en zal in de herfst van volgend jaar op PC en consoles verschijnen. Geniet alvast van onderstaand screenshot van Larry's eerste 3D incarnatie. Hopelijk loopt het met deze beter af dan met de 3D versie van Full Throttle. Worthplaying heeft nog een tweetal extra screenshots en de eerste trailer uit het spel online staan.