Eerste prototype van Horizon Zero Dawn had machinegeweren | Gamer.nl

Eerste prototype van Horizon Zero Dawn had machinegeweren | Gamer.nl

In een interview met Uncharted-director Neil Druckmann vertelt Guerrilla Games-directeur Hermen Hulst hoe het eerste prototype van Horizon Zero Dawn speelde ten opzichte van het uiteindelijke product.

In het interview zegt Hulst dat Horizon Zero Dawn voor het grootste gedeelte hetzelfe is gebleven gedurende het ontwikkelingsproces. Echter wilde Guerrilla Games in het begin dat de game trouw bleef aan het gevecht ysteem van Killzone.

"Het allereerste prototype bevatte de Killzone M82-wapens en je schoot dus op robot-dinosauru en. Al vrij snel begon dit raar aan te voelen en hadden we het gevecht ysteem gewijzigd," aldus Hulst.

Ook gaf Druckmann aan dat Uncharted aanvankelijk begon als een openwereldgame met een steampunk-stijl. Daarnaast prees hij in het bijzonder de graphics van Horizon Zero Dawn en wil hij deze overtreffen met de volgende game van Naughty Dog.

Momenteel werkt Naughty Dog aan de, vooralsnog, laatste Uncharted-game genaamd The Lost Legacy. Lees hier de review van Horizon Zero Dawn en bekijk het volledige interview hieronder.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou