Nieuws
Marvel's Avengers

Square Enix geeft Marvel's Avengers gameplay-beelden vrij

De Avengers zijn terug

Geschreven door Cody van den Bogert op
Square Enix heeft de eerste officiële gameplay-beelden van Marvel's Avengers vrijgegeven.

In de gameplaytrailer zien we de bekende superhelden uit het Marvel-universum het opnemen tegen verschillende vijanden. Zo zien we onze grote groene vriend: de Hulk alles om zich heen kort en klein slaan terwijl hij zich een weg probeert te banen door vijandige gebieden. Daarnaast zien we de Marvel-helden een plan bedenken dat vervolgens onder andere door Captain America wordt uitgevoerd. Captain America slaat er vrolijk op los in deze gameplaytrailer en er is te zien dat het schild van Cap net zoals in de films als schild en als wapen gebruikt kan worden.

In de video zien we ook dat Marvel's Avengers gebruikt maakt van quicktime-gameplay. Zo zien we Black Widow een tijdje meevliegen met een slechterik en tijdens deze cutscene dient de speler aan aantal knoppen in te drukken zodat Black Widow rake klappen uitdeelt.

Marvel's Avengers is een verhaalgedreven spel dat in third-person wordt gespeeld. Het actiespel volgt de helden van Marvel terwijl het Avengers team opnieuw opbouwen. Ook kunnen er missies worden gespeeld met vrienden over de hele wereld. De vaardigheden van de helden kunnen worden aangepast en kleding kan worden veranderd.

Check de gameplaytrailer van 19 minuten hier.

Tijdens E3 werden al een aantal dingen bekendgemaakt. zo zitten vrijwel alle bekende helden uit het Marvel-universum in het spel, zoals Captain America, Thor, Bruce Banner (de Hulk), Black Widow en Iron Man. San Francisco viert de opening van een nieuw hoofdkantoor van de Avengers. Er wordt een poging gedaan om nieuwe technologie te stelen, en de Avengers worden hiervan beschuldigd. Vijf jaar later bedreigt iets slechts de wereld, en moeten de Avengers alsnog in actie komen. Het verhaal is compleet uniek voor de game gemaakt.

Bekende stemacteurs Nolan North en Troy Baker spelen respectievelijk Tony Stark en Bruce Banner. De game krijgt daarnaast een online modus waarin spelers met z'n vieren samenwerken. Alle nieuwe locaties en helden die als dlc aan de game worden toegevoegd, zijn gratis voor alle spelers. De game bevat geen lootboxes.

Check de aankondigingstrailer hier.

Dit artikel delen:

Lees meer

GRID Autosport komt volgende maand naar de Switch Speel Anno 1800 de hele week gratis
1

Reacties op: Square Enix geeft Marvel's Avengers gameplay-beelden vrij

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    bigds9fan

    • 20 augustus 2019 19:00
    De Hulk. Speel liever met the Thing. 😈

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.