Eerste klassieke PlayStation-games voor nieuwe PlayStation Plus bekend

Eerste klassieke PlayStation-games voor nieuwe PlayStation Plus bekend

De eerste klassieke PlayStation-games die naar het vernieuwde PlayStation Plus komen, zijn bekend.

Het nieuwe PlayStation Plus, dat op 22 juni in Europa beschikbaar komt, heeft drie verschillende 'tiers' met prijsklassen om uit te kiezen. De hoogste tier, Premium, geeft spelers ook toegang tot honderden klassieke PlayStation-games die op Sony's oude consoles zijn verschenen.

Hoewel het tot voor kort nog niet duidelijk was welke spellen er op de service verschijnen, is een Reddit-gebruiker al op vijf games gestuit op de PlayStation-servers. Het gaat om de PS1-games Tekken 2, Mr Driller, Worms Armageddon en Worms World Party en de PSP-game Ridge Racers 2.

Vorige week bleek al dat vier klassieke Syphon Filter-games van leeftijdsclassificering zijn voorzien, wat het waarschijnlijk maakt dat die games ook naar PlayStation Plus Premium komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tekken 2 had altijd iets magisch voor mij. Ik weet nog dat ik in een winkel kwam waar ze een playstation hadden staan waar je op mocht spelen en voor het eerst Tekken 2 speelde. Dat was voor mij gelijk het beste, mooiste spel ooit gemaakt. Ik weet alleen zeker dat wanneer ik het nu zou spelen, het alleen maar tegen zal vallen, de nieuwste versies zijn immers zoveel mooier en soepeler. Soms moet je oude games niet opnieuw willen spelen om dat nostalgische gevoel te behouden en voor mij geldt dat zeker voor games als Tekken en ridge racers.

0
test

@Fr3nzy Helemaal mee eens, nostalgie kan verraderlijk zijn. Ik heb een vergelijkbare ervaring met de speelgoedwinkel bij mij in de buurt. Daar stond een PS1 met Tony Hawks Pro Skater, na veel gezeur bij mijn ouders kregen wij een PS1 met Driver in huis en later kocht ik THPS. Ik heb de discs van THPS1 en 2 nog steeds in huis en kan ik op mijn PS3 spelen maar doe het liever niet om dezelfde reden.

0
test

Dat heb ik met Mortal Kombat op de super nintendo. Dat vond ik er destijds zo levensecht uit zien als 8 jarig jochie. Dat moet je gewoon niet meer willen spelen inderdaad @DarkSlide.nl

0

@Fr3nzy Tekken 2 helemaal grijs gespeeld destijds.

0
test

@Fr3nzy onlangs tekken 2 en 3 op mn arcade kast gezet en de legandarische soul edge.. speel ze nog dagelijks want de gameplay is oneindig goed

0
test

Harstikke leuk enzo, maar de ps1 games zijn nou niet echt lekker opgedroogd over de jaren heen.

0

Aanbevolen voor jou