Eerste illustratie en informatie rondom Back to the Future-games | Gamer.nl

Eerste illustratie en informatie rondom Back to the Future-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Telltale maakt vijf afleveringen gebaseerd op de Back to the Future-games. De ontwikkelaar heeft eerder al meerdere speelbare seizoenen van Sam & Max en Tales of Monkey Island gemaakt. De game zal de personages Marty McFly en Doc Brown bevatten, die in de films gespeeld werden door respectievelijk Michael J. Fox en Christopher Lloyd. Laatstgenoemde zal ook zijn stem verlenen aan de game.

Bob Gale, die het script van de drie films heeft geschreven, werkt samen met Telltale om de plot van de vijf afleveringen te bedenken. Telltale meldt dat de games, net als de films, om de tijdreizende DeLorean draaien en dat het zich afspeelt in de fictionele stad Hill Valley. Andere personages uit de films zullen ook in de games verschijnen. Het is nog niet bekend wanneer de games verschijnen en op welke services ze beschikbaar worden, al zijn de vorige games van Telltale onder andere op Steam, PSN, Xbox Live en WiiWare verschenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou