Eerste gameplaybeelden Renowned Explorers verschenen | Gamer.nl

Eerste gameplaybeelden Renowned Explorers verschenen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

REIS is nu in gesloten alfa-fase. Op 27 februari om acht uur 's avonds geeft Abbey Games in een livestream een voorproefje van de game op Twitch. Tijdens deze stream is er ruimte om vragen te stellen aan de ontwikkelaars.

Renowned Explorers is een turn-based strategiegame met een team excentrieke avonturiers in de hoofdrol. Spelers kunnen de aardbol verkennen en op zoek gaan naar schatten in een negentiende-eeuwse setting. Spelers selecteren verschillende avonturiers en dit bepaalt grotendeels hoe het team met uitdagingen omgaat.

Abbey Games kondigde REIS in februari 2014 aan. Eerder maakte de Nederlandse studio Reus, een godgame waarin spelers veschillende stammen helpen in hun ontwikkeling en de aarde verrijken met grondstoffen en bo en. Gamer.nl gaf de game een negen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou