Eerste gameplaybeelden en screenshots Crackdown 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De singleplayervideo komt van een presentatie van ontwikkelaar Ruffian Games. Tijdens de presentatie wordt verteld dat de Agent waarmee de gamer speelt meer als een wapen moet gaan aanvallen en minder als een mens. Mede daarom is er een uitgebreider en vloeiender vechtsysteem toegevoegd aan de game. Ook kunnen er meer objecten in de omgeving als wapen gebruikt worden.

Nieuw aan dit tweede deel is dat de speler niet meer eenvoudig van zijn vijanden kan vluchten door weg te springen naar andere gebouwen. Nu is de stad Pacific City ook bevolkt door mutanten, die net zo kunnen springen als de agent.

 Singleplayerdemo. Ook te zien in HD op GameVideos Coöpdemo. Ook te zien in HD op GameVideos Deathmatch. Ook te zien in HD op GameVideos
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou