Eerste foto's van Mortal Kombat-film uitgegeven

Eerste foto's van Mortal Kombat-film uitgegeven

De eerste foto's van de aankomende verfilming van Mortal Kombat zijn online geplaatst.

Daarnaast is er een uitgebreid artikel over de film via Entertainment Weekly uitgekomen. Op de foto's zijn personages als Sub-Zero, Liu Kang, Scorpion, Sonya en Jax te zien.

Er is ook wat meer bekend over het verhaal van de film. Dat draait om het nieuwe personage Cole, een MMA-vechter die wordt opgejaagd door Sub-Zero. De film zou in feodaal Japan beginnen met een gevecht tussen Sub-Zero en Scorpion.

Eerder werd bekendgemaakt dat de nieuwe verfilming van Mortal Kombat op 16 april naar de bioscopen en HBO Max komt. Warner Bros. heeft vorig jaar aangekondigd alle nieuwe films meteen op de streamingdienst te zetten. HBO Max is echter niet beschikbaar in Nederland en België.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ziet er eigenlijk hetzelfde uit als in wat we al hadden gezien in het verleden. Jaxx oogt ook gewoon weer als een onzekere dude met die look. Kung lao en Liu Kang ogen dan weer wel hoopgevend maar Kano en Sonya weer datzelfde traject van kat en muis en wie is nou wie. Wil je een grimmige film in deze wereld zouden sommige acteurs toch wat grimmiger moeten ogen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Als ik zo naar deze foto's kijk, heb ik meteen het idee dat deze zo uit de originele MK film zouden kunnen komen. Zou dat dan ook een reden kunnen zijn waarom jij het zo awesome vindt? ;)

0

Aanbevolen voor jou