Eerste episode Resident Evil Revelations 2 komt 18 februari | Gamer.nl

Eerste episode Resident Evil Revelations 2 komt 18 februari | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Resident Evil Revelations 2 wordt in vier wekelijkse episodes uitgebracht van 5,99 euro per stuk. De eerste episode komt 18 februari uit in de PlayStation Store, op Xbox Live en op Steam. De andere drie afleveringen volgen 25 februari, 4 maart en 11 maart. Er komt ook een seizoenspas met deze vier episodes, twee extra spin-off-episodes en nieuwe personages voor de raid mode: vier maps uit eerdere Resident Evil-titels. Deze seizoenspas kost 24,99 euro.

Capcom laat weten dat Barry Burton in Revelations 2 op een gevangeniseiland op zoek is naar zijn dochter Moira. Op dit eiland ontmoet Burton Natalia Korda, die nabije vijanden aan kan voelen en verborgen items kan zien. Natalia is ook speelbaar. Daarnaast is Claire Redfield speelbaar, zij vormt een team met Burtons dochter. Burton kwam eerder voor in de allereerste Resident Evil-game.

De ontwikkelaar kondigt ook twee nieuwe typen vijanden aan: The Rotten zijn halfvergane lichamen waar de botten zichbaar uit steken, the Revenant zijn monsters gemaakt van aan elkaar genaaide lichaamsdelen.

Resident Evil Revelations 2


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou