Eerste episode Back to the Future-game mogelijk gratis bij blu-ray | Gamer.nl

Eerste episode Back to the Future-game mogelijk gratis bij blu-ray | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Joystiq meldt dat de blu-ray kopers doorverwijst naar een wegpagina waarop de code ingevoerd kan worden. Op dit moment leidt het adres alleen nog maar naar de website van de game. De code zelf - 121GIGAWATTS - lijkt echter bij elk blu-ray-pakket te zitten, wat mogelijk betekent dat iedereen de eerste episode gratis kan downloaden. Ontwikkelaar Telltale Games heeft nog niet gereageerd op deze geruchten.

Telltale, de ontwikkelaar van de nieuwe Sam & Max-serie, kondigde dit jaar aan te werken aan gameseries over Back to the Future en Jura ic Park. De studio's eerste Back to the Future-titel moet later dit jaar uitkomen, de blu-ray-set van de trilogie is vanaf 28 oktober verkrijgbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou