Eerste Dying Light-dlc nu uit, krijgt nog twee dlc's | Gamer.nl

Eerste Dying Light-dlc nu uit, krijgt nog twee dlc's | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De dlc Cuisine and Cargo bevat twee nieuwe hardcore-mi ies in nieuwe gebieden. Het pakket is nu beschikbaar op pc en Xbox One, de PlayStation 4-versie volgt morgen. Cuisine and Cargo is één van de drie dlc-pakketten die voor Dying Light uitkomen, en is ook onderdeel van de seizoenspas.

In maart komt de Ultimate Survivor Bundle uit, met drie nieuwe outfits en vier wapens. In mei volgt de Bozak Horde-dlc. Deze derde dlc voegt een map toe waarin spelers golven zombies moeten afweren. Deze map is zowel in singleplayer als in de coöp-modus speelbaar.

Dying Light kwam 28 januari digitaal uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, de retailversie is uitgesteld naar 27 februari.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou