Eerste Dreamfall Chapters: Book Two-trailer toont personages | Gamer.nl

Eerste Dreamfall Chapters: Book Two-trailer toont personages | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De trailer verscheen op 24 februari, de oorspronkelijke releasedatum van de game. Eerder liet ontwikkelaar Red Thread Games al weten dat Rebels is uitgesteld naar 10 maart.

Spelers kunnen het eerste deel van de serie in vier uur uitspelen. Het tweede deel biedt volgens Red Thread Games zes uur aan gameplay. Het team werkt ondertu en aan Book Three. Book Four en Five verschijnen in de loop van dit jaar. Dreamfall Chapters: Book Two: Rebels verschijnt op Steam, GOG en de Humble Store voor Windows, Mac en Linux.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou