Eerste download voor Mass Effect wordt een feit in maart | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Microsoft en BioWare hebben de eerste downloadable content voor hun ruimte-RPG Ma Effect aangekondigd, genaamd "Bring Down the Sky". Vanaf 10 maart zal voor 400 Microsoft Punten (EUR 4,80) het pakket te downloaden zijn. Deze download zal 90 minuten aan nieuwe gameplay bevatten.

Gamers krijgen een ruimtestation voor hun kiezen waar de Batarian op vertoeven. Deze extremisten hebben het station gestolen en zijn van plan het neer te laten storten op een kolonie in de buurt. De Batarian zouden volgens de geruchten wel eens de grote vijand in het tweede deel van Ma Effect kunnen worden, dus deze nieuwe download kan als brug tu en de twee games functioneren. Het zal gamers bij uitspelen ook vijftig Gamerpoints opleveren.

Wat bij de eerste screenshots opvalt is dat de achtergrond wel weer erg op de standaard omgevingen lijkt die je op diverse planeten in Ma Effect tegen kwam. Deze mi ies waren vaak nogal eentonig, dus we hopen dat BioWare de moeite heeft gedaan er wat moois van te maken. De vraag is ook of je de kleine vijf euro die je neer moet leggen de juiste prijs is voor 90 minuten aan nieuw materiaal.

Met dank aan Gamer24 voor het melden van dit nieuws.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou