Eerste DLC van Modern Warfare 2 op 30 maart voor Xbox 360 | Gamer.nl

Eerste DLC van Modern Warfare 2 op 30 maart voor Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mapathy is een door Infinity Ward bedachte ziekte waardoor mensen onverschillig zouden reageren op speelvelden waarop ze al maandenlang spelen. Het medicijn voor deze ziekte komt op 30 maart naar Xbox Live, zo schrijft de Call of Duty-ontwikkelaar op de ludieke website. Hiermee doelt de ontwikkelaar op het feit dat op die dag nieuwe speelvelden zullen uitkomen voor de Xbox 360-versie van het spel. Wanneer de maps verschijnen voor PC en PlayStation 3 is onbekend.

25 miljoen

Gisteren kondigde Robert Bowling, communitymanager van Infinity Ward, aan dat er deze week nieuws zou komen over de eerste downloadbare content. De game staat al sinds release op de eerste plek van populairste games op Xbox Live, gisteren werd bovendien bekend dat het spel inmiddels door 25 miljoen verschillende gamers is gespeeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou