Eerste DLC Operation Flashpoint 2 "binnen enkele weken" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Lenton liggen er ambitieuze plannen klaar met betrekking tot downloadbare uitbreidingen voor de nieuwe Operation Flashpoint. Dit naast de updates die het spel hoogstwaarschijnlijk zal krijgen aan de hand van feedback van de spelers. Het eerste pakket zou volgens hem zelfs al binnen enkele weken moeten verschijnen.

Andere markt

Lenton: "Ons team is al bezig met het maken van prototypes voor verschillende soorten [uitbreidingen] die als DLC uit zullen komen en we verheugen ons erop. De markt is tegenwoordig ook heel anders. Ik kan me vijf of zes jaar geleden nog wel herinneren: je kocht een spel, speelde deze uit en legde hem op de plank en dat was het. Tegenwoordig lijkt het wel of het uitbrengen van een spel pas echt het begin is. Ons spel leent zichzelf goed voor uitbreidingen, er zullen extra wapens, maps en dat soort dingen verschijnen die ons product onder de aandacht zullen brengen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou