Eerste details rondom Ubisoft's Michael Jackson-game | Gamer.nl

Eerste details rondom Ubisoft's Michael Jackson-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt naar de Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PSP en DS. De consoleversies maken gebruik bewegingsgevoelige technologie. De Wii-versie is qua opzet vergelijkbaar met Just Dance, waarbij de speler de dansbewegingen met de Wiimote moet volgen. De Xbox 360-versie gebruikt Kinect om een 3D-weergave van de speler op het scherm te tonen. Spelers kunnen door de ingebouwde microfoon in de Kinect-hardware dansen en zingen tegelijk. Bij de PlayStation 3-versie is het zingen bij een aparte modus ondergebracht. 

Handhelds

De DS- en PSP-versies wijken af van deze opzet en laten spelers ritmisch op de maat meetikken, met respectievelijk de stylus en enkel de normale knoppen. Michael Jackson The Experience voor de DS is vergelijkbaar met Ouendan, waarbij spelers op een bepaald ritme genummerde cirkels aan moeten tikken of lijnen hiertu en moeten trekken. Verder is nog niet bekend welke nummers van Michael Jackson in de game zullen zitten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou