Eerste details integratie Social Club in Red Dead Redemption | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Prestaties in Red Dead Redemption worden onder andere beloond door voorwerpen vrij te spelen voor de avatar van de speler op PlayStation Network en Xbox Live. Ook kan er een Social Club newsfeed worden bekeken vanuit de game, zijn er online ranglijsten en speciale multiplayerevenementen. De opties van Social Club kunnen pas gebruikt worden als de game uitkomt op 21 mei.

Social Club

Rockstar's Social Club is een gratis online dienst die in combinatie met verschillende recentelijk uitgebrachte Rockstar games te gebruiken is. Social Club biedt bijvoorbeeld speciale mogelijkheden voor Grand Theft Auto 4, dat in april 2008 uitkwam. Zo kregen spelers die de game voor 100% hadden uitgespeeld en lid waren van de Social Club de sleutel 'key to the city' opgestuurd, om hun prestatie te vieren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou