Eerste details Halo Waypoint bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Halo Waypoint zal van de speler straks alle statistieken, achievements en vorderingen in Halo-games bijhouden. Die kunnen vervolgens worden weergeven in on- en offline leaderboards.

Halo legends

Naast deze functie wordt het portaal vooral gebruikt om (uniek) beeld- en geluidsmateriaal aan te bieden in de vorm van trailers en podcasts. Bovendien zal Halo Waypoint ook de plek zijn waar fans de eerste beelden kunnen zien van Halo Legends, een anime-serie gebaseerd op Halo. De afleveringen zullen beperkt, als soort van test, worden aangeboden op Halo Waypoint tijdens vooraf aangeduide periodes.

Het is nog niet duidelijk of gamers met een Silver-account straks moeten betalen voor de service. Gamers met een Gold-account krijgen, zoals het er nu naar uit ziet, ongelimiteerde toegang tot het portaal. De release van Halo Waypoint staat gepland voor de herfst van dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou