Eerste details en trailer van StarCraft 2: Legacy of the Void | Gamer.nl

Eerste details en trailer van StarCraft 2: Legacy of the Void | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In het derde deel van Starcraft 2 neemt de speler de rol aan van Hierarch Artanis, de leider van de Proto -kla e. Artanis' thuisplaneet Aiur werd jaren geleden overgenomen door de Zerg-horde en nu heeft hij genoeg gevecht chepen klaar om zijn wereld terug te veroveren. Het bestaan hiervan en van het gehele heelal wordt echter bedreigd door de kwaadaardige oudheid Amon.

De dlc bevat nieuwe multiplayerfuncties, waaronder dagelijkse competities, genaamd Automated Tournaments. Archon Mode laat twee spelers een basis delen en zet hen tegenover twee vijanden die ook een enkele basis hebben. De laatste nieuwe functie heet Allied Commanders en is een co-op modus waarin spelers verschillende doelstellingen moeten behalen.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor de bèta via de website. De dlc kan als standalone gespeeld worden, zonder over de voorgaande delen te beschikken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou