Eerste commercial van Xperia Play duikt op | Gamer.nl

Eerste commercial van Xperia Play duikt op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Weblog Engadget heeft afbeeldingen van de displays waarmee de telefoon in winkels gepromoot zal worden. Een Noors Android-weblog heeft bovendien de eerste commercial van het apparaat weten te achterhalen. Hoewel het bestaan van de telefoon nog niet door Sony Eric on is bevestigd, is er al veel informatie over opgedoken. Engadget heeft zelfs al een werkende versie van het apparaat in handen gehad.

De Xperia Play draait op Android 2.3 'Gingerbread' en bezit daarmee de nieuwste versie van het mobiele besturing ysteem. De telefoon heeft een 4-inch scherm, met een resolutie van 854 x 480. Ook beschikt de telefoon over een 1GHz Qualcomm-proce or en 512 MB RAM-geheugen. Tot slot heeft de Xperia Play een 5 megapixel-camera waarmee beelden in 720p kunnen worden opgenomen. De telefoon is voorzien van de bekende PlayStation-knoppen en kan verschillende downloadbare PlayStation-spellen afspelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou