Eerste bewegende beelden van Killzone 3 gelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De beelden zijn van een slechte kwaliteit doordat het met een camera van een beeldscherm is gefilmd en er is ingezoomd om de beelden duidelijker te laten zien. Toch geeft de gefilmde gameplay een beeld van wat spelers kunnen verwachten.

Killzone 3, derde deel in de shooterreeks die ontwikkeld wordt door het Nederlandse Guerrilla Games, werd eerder deze week aangekondigd. De game maakt gebruik van 3D-technologie, maar om hier gebruik van te maken is wel een 3D-televisie nodig. Daarnaast claimt een anonieme bron dat de game een coöperatieve modus voor vier spelers bevat. Het valt te verwachten dat Sony en Guerrilla Games tijdens de E3-beurs in juni meer details onthullen over Killzone 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou