Eerste artwork spiritueel vervolg Banjo-Kazooie verschenen | Gamer.nl

Eerste artwork spiritueel vervolg Banjo-Kazooie verschenen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het gaat om vroege artwork, waarin een aantal personages te zien is. Verder meldt Edge dat Chris Sutherland terugkeert als stemacteur. Het is nog niet bekend welke van de personages speelbaar worden, bovendien kan de uiteindelijke art verschillen van deze tekeningen.

Project Ukelele, zoals de game nu nog heet, is in ontwikkeling bij Playtonic, een groep voormalige Rare-werknemers. Rare was ook de maker van de originele Banjo-Kazooie. Deze driedimensionale platformer en het vervolg Banjo-Tooie kwamen uit op de Nintendo 64 en kwamen later naar Xbox Live Arcade. Rare maakte ook een Banjo Kazooie-game voor de Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou