De grote lading StarTrek games is de laatste maanden duidelijk wat gekrompen en het stokje lijkt door te zijn gegeven aan LucasArts die de markt nu lijkt te gaan overspoelen met nieuwe StarWars games.

De StarTrek liefhebbers zullen zich voor het moment nog even tevreden moeten stellen met het vervolg op StarTrek Armada, dat binnenkort in de winkels zal liggen.

VoodooExtreme kreeg een preview-exemplaar in handen en maakte hiervan een kleine preview met een reeks nieuwe screenshots. Het spel leek in deze eerste impressie dik in orde, al was de interface van dit spel wat onhandig in elkaar gedraaid.Really, the only thing I disliked about the game was the overbearing interface. As you can see in the screen shots below, the mini-map window is simply too big, and the window to the right that shows off the "action" is really more of a distraction. The grouping screen in the middle is way too large, and while the interface is easy to understand, it takes up too much of the game screen, and makes the actual combat hard to see.

De preview vertelt ons helaas nogal weinig en aan de screenshots te zien lijkt dit deel nogal op het vorige. Hoeveel verschil er tussen de 2 delen is kom je natuurlijk ook van ons te weten.