Eén bewegingscontroller nodig bij PS3-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toen de controller aan het publiek werd voorgesteld op de E3 van dit jaar, gebeurde dit aan de hand van demonstraties waarvoor twee exemplaren van de controllers nodig waren.

De reden om games met één magic wand, zoals de controllers vaak genoemd worden, te spelen is volgens Yoshida om de instapdrempel zo laag mogelijk te houden. Gamers bezitten in het ideale geval uiteindelijk echter wel twee controllers. "Het ultieme doel of de wens voor ons is dat jullie twee controllers hebben, zoals we demonstreerden op de E3. We kunnen dan hele bijzondere dingen doen. Het is alsof je je armen in de televisie stopt, [...] en je hebt de totale controle over de driedimensionale ruimte voor je", zei Yoshida.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou