eDivisie gestaakt vanwege coronavirus

eDivisie gestaakt vanwege coronavirus

EA href="https://www.ea.com/news/coronavirus-competitive-gaming-suspension?isLocalized=true" rel="noopener noreferrer" target="_blank">legt </a>alle e-sporttoernooien stil vanwege COVID-19. Onder andere de eDivisie is gestaakt.

Behalve alle door EA georganiseerde toernooien moeten ook alle wedstrijden van alle derde partijen als de eDivisie, de Nederlandse Fifa 20-competitie, worden gestaakt. Alle Madden NFL-toernooien en de Apex Legends Global Series gaan niet door. Toernooien die volledig op afstand kunnen worden georganiseerd gaan wel door.

De maatregelen gaan per direct in voor een onbepaalde tijd. Electronic Arts zegt de situatie nauwlettend in de gaten te houden.

Eerder nam de uitgever maatregelen om de gezondheid van personeel te garanderen door kantoren in Singapore, Shanghai, Seoul en Milan te sluiten. Nu de situatie in Singapore en Shanghai stabiliseert gaan de kantoren in die steden weer open.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

COVID-19 is de ziekte (Coronavirus disease-19) niet het virus( SARS-CoV-2 of voorheen 2019-nCov). Ik weet niet of het zo belangrijk is maar het is wel een verschil aangezien de titel zegt vanwege het virus en de tekst dus vanwege de ziekte. HAhah Overigens wel vervelend voor alle betrokkenen in alles wat afgezegd word. Evenementen, dit soort dingen. Maar ook werk, restaurant, horeca etc.

0
test

Moet het niet onbepaalde tijd zijn? onbeperkte tijd lijkt me vrij belachelijk!

0

Aanbevolen voor jou